Sponsor

Foreninger - Klubber - Hold.

Jeg vil meget gerne være med til at støtte de lokale foreninger, klubber eller hold i Esbjerg og Varde kommune, men da min virksomhed ikke har et markedsføringsbudget på flere hundrede tusinde kroner, så lader jeg mine kunder være med til at bestemme hvem der skal modtage min støtte.

Det kan være at du har kendskab til et hold der står foran og skal til et stævne men ikke lige har budget helt på plads, eller måske en forening hvor man mangler lidt økonomisk støtte til at enderne hænger sammen, eller måske en klub der mangler træningsdragter.

Uanset hvad grunden er til at klubber, foreninger og hold ønsker støtte, så er alle meget velkommen til at tage kontakt til mig.

Hvordan opnåes der støtte?

Lad os antage at en kunde ringer til mig vedr. noget malerarbejde, kunden skal så oplyse mig om at kunden ønsker at støtte jer med 5% af faktura beløbet uden moms, jeg afgiver min pris til kunden, hvor i der er oplyst hvor stort støtte beløbet er.

Hvis jeg får arbejdet hos kunden, udføre jeg det og sender en faktura, når så fakturaen er blevet betalt af kunden, udbetales jeres støtte.

Hvis kunden "kun" ønsker at købe maling, filt, spartelmasse eller andet af mig, er der også 5% i støtte. Dog er der ved udvalgte loft og væg maling 10% i støtte.

Det er så op til jer at fortælle jeres målgruppe om vores aftale, det kan evt. være på klubhjemmesider, i klub blad/avis, ved møder mm. Der er ikke noget loft på hvor meget støtte der kan opnåes.

Vil du høre mere omkring min sponsorstøtte til lokale foreninger, klubber og hold, så gør venligst brug af kontakt formularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Daginstitutioner og Skoler.

Det gør stort indtryk på mig, at der konstant skæres i tilskuddene til daginstitutionerne og skolerne i bla. Esbjerg og Varde kommune. Derfor har jeg besluttet at muligheden for at få støtte fra mig, også glæder daginstitutioner og skoler, støtten udbetales kontant og giver dermed daginstitutionerne og skolerne mulighed for at have flere penge til rådighed til gavn for børnene.

Min støtte kan bla. bruges til en ny legeplads, eller ekstra frugt og grønt til børnene, således at børnenes faglighed, sundhed og trivsel øges markant. I skal naturligvis ikke være en reklamesøjle for mig, men blot være min samarbejdspartner således at min støtte kan komme børnene til gode.

Vil du høre mere omkring min sponsorstøtte til daginstitutioner og skoler, så gør venligst brug af kontakt formularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Forside Malerarbejde Salg af Maling Mester Rådgivning Udlejning af Værktøj og Maskiner